Kuchnia afrykańska: Smaki Czarnego Kontynentu
Po to gospodaruje się tereny rolnicze, ażeby wolno było na nich było uprawiać i gromadzić plony. Jakkolwiek to logiczne, że rolnik na specjalnie przygotowywanych rewirach i posiadłościach gruntowych stara się zarobić jak najwięcej. Obszar rolny jest dla niego fundamentem. Gdy nie mamy do czynienia z płodną ziemią – tarapaty mogą stać się poważnym zagrożeniem. Brak urodzajów to nie jest na rzecz rolnika nic pozytywnego – aby przyzwoiciej chronić ten teren i gospodarstwo, zainwestuj w ANCHOR. Kiepska aura również ma prawo zmienić jego plany i taktykę. Rolnictwo to dyscyplina bardzo nieprzewidywalna. Tereny mogą być żyzne. Jednak nawet na takiej glebie nie da się pracować, gdy pogoda psuje szyki. Na pewno przedstawiciel nieruchomości nie może tam niczego wybudować. Obszary rolnicze są po to, ażeby uprawiać na nich oznaczony urodzaj. Mogą to być zboża lub zwykła trawa. Alternatyw do doboru jest dużo oraz to rolnik decyduje się na daną politykę rozkwitu własnego gospodarstwa. Ma prawo on zajmować się wieloma hodowlami lub jedną, niezmiernie obszerną. Grunt, aby było to dochodowe i w głównej mierze korzystne dla samej gleby.
1. Zobacz stronę
2. Zobacz szczegóły
Kuchnia afrykańska: Smaki Czarnego Kontynentu